Angst, stress & uro

Kjenner du at angsten spiller en "hovedrolle" i livet ditt og reduserer livskvaliteten din, samt at det er vanskelig å komme ut av den på egen hånd? Skaper stress og uro negative tanker og følelser som gir deg bekymringer? Ta kontakt og bestill time, så hjelper jeg deg ut av disse utfordringene.

Depresjon

Har du kjent på senket stemningsleie og energiløshet, og mangel på glede over de fleste aktiviteter? Har du problemer med konsentrasjonen og kjenner at søvnløsheten tærer på deg? Ta kontakt, så hjelper jeg deg med å finne løsningen.

Søvn

Mange sliter med søvn, både innsovning og oppvåkning. Søvnproblematikkk kan også sees i sammenheng med andre utfordringer som: Angst, depresjon, bekymring, stress, uro, utmattelse, langvarig press i hverdagen etc... Ta kontakt, så hjelper jeg deg å finne en løsning.

Lav selvfølelse

Lav selvfølelse kan ha mange ulike årsaker og påvirker hverdagen i negativ retning. Hvordan ser du på deg selv, andre/omgivelsene og verden/framtiden? Bestill time så hjelper jeg deg.

Sorg 

Sorg påvirker kroppen, sørger du over tap, livssituasjon eller savn? Ring eller book time, så snakker vi om det.

Sinne

Sinne er en normal og naturlig følelse som alle mennesker opplever. Imidlertid kan sinne være skadelig hvis det ikke håndteres på en hensiktsmessig måte. Kognitiv terapi kan hjelpe deg med å forstå og håndtere sinne på en mer produktiv måte. Ta kontakt for hjelp med sinnemestring.

Frustrasjon

Frustrasjon setter seg i kroppen og eskalerer dersom man ikke finner årsaken. Ta kontakt så hjelper jeg deg

Bekymring

Bekymrer du deg for jobb, skole, familieliv, økonomi eller andre ting? Ta kontakt så søker vi løsning sammen.

Ensomhet

Mange føler seg ensom og alene, også i interaksjoner med andre mennesker. Kjenner du på følelsen av ensomhet? Ta kontakt.

Utmattelse

Er du konstant sliten? Finner du ikke glede i ting du tidligere gledet deg over? Ta kontakt

Samlivsutfordringer

Kontakt Kogntera for parsamtaler og parterapi. Jeg hjelper dere til en bedre hverdag.
Ring eller bestill time via kontaktskjemaet.
 

Samlivsbrudd

Et samlivsbrudd kan være en svært smertefull og stressende opplevelse, og kan føre til en rekke følelser som sorg, sinne, skyld og ensomhet. Kognitiv terapi kan være et nyttig verktøy for å håndtere disse følelsene og hjelpe deg med å komme deg videre etter et samlivsbrudd.

Personlighetsforankrede utfordringer

Hvem er du i relasjoner til andre mennesker? Kommer du ofte i konflikt med andre mennesker, og/eller føler du deg misforstått i møte med andre mennesker? Ring meg eller bestill time via kontaktskjemaet.

Avhengighet

Sliter du med en form for avhengighet? Ring meg eller bestill time via kontaktskjemaet.

Jobbutfordringer

Sliter du på jobben? Ring meg eller bestill time via kontaktskjemaet.

Skoleutfordringer

Sliter du på skolen? Ring meg eller bestill time via kontaktskjemaet.

Somatiske plager

Har du somatiske plager knyttet til Revmatisme, MS, Diabetes, Kreft, hjertesykdom etc.., eller plager som skyldes langvarig stress, uro, press, angst, bekymring? Ta kontakt, så søker vi etter løsningen sammen.

Kognitiv terapi

Kognitiv terapi er blitt en svært populær og etterspurt terapiform, både internasjonalt og i Norge. Terapiformen, som også kalles kognitiv atferdsterapi, anvendes i stadig nye sammenhenger. som kan hjelpe deg med å endre negative tankemønstre og øke din evne til å håndtere stress og utfordringer. De kan også hjelpe deg med å endre dårlige vaner og øke din evne til å nå dine mål.

Parterapi i Bodø

Kanskje har dere begynt å se etter tegn på at forholdet er over, forsøker å finne tilbake til hverandre etter samlivsbrudd eller begynner å lure på når man bør gå fra hverandre. I alle disse situasjonene kan det være en god ide å oppsøke parterapi og få profesjonell hjelp i forholdet.


Hensikten med parterapi er å få til og leve bedre og nært sammen som par. Skape et liv hvor begge føler seg sett, og forholdet føles som en trygg base. En god parterapeut er opptatt av hva som er parets beste, og jobber for at dere skal få en forståelse for hverandre.

 

Klart du kan gå alene i parterapi. Ikke alle får med partnere sine, men har likevel nytte av parterapi for egen del og for å få en bedre forståelse av det som skjer mellom dere. Av og til kommer partnerne med etter hvert. Ta kontakt for parterpi i Bodø. Som parterapeut i Bodø hjelper jeg par som sliter.

Få hjelp nå, bestill din time